octombrie 28, 2010

C.I.C. Concours International de Creation


C.I.C.
Concurs International de Creatie pentru romanii de pretutindeni - sectiuni propuse : 


Proza
Poza - temă liberă / portret / alb-negru
Poezie

Participantii se vor inscrie cu un pseudonim personalizat, utilizand rubrica de comentarii de la subsolul articolului, indicand un link cu creatia participanta la CIC, eventual o mica descriere - dupa analiza juriul va face un TOP al valorilor, care se va reactualiza saptamanal - in pagina de blog, ceea ce va obliga sa urmariti cu atentie SED PE COVOR ASA vous ne me voyez pas depuis la lune - premiul cel mare fiind castigarea locului1 in TOP - la data de 1 Decembrie 2010 ora 12:00 ziua finala a Concursului International de Creatie.





Premiul M.P.V. este deci recunoasterea valorii fiecarui participant - marele premiu "virtual"!
.

4 comentarii:

Anonim spunea...

salut,

daca ai timp liber poti sa te implici singur(a), impreuna cu amici de ai tai sau cu familia ta, in coordonarea unei campanii legate de "viata" CAINILOR din localitatea TA;

asa nu esti obligat(a) sa ai animalul tau de companie pentru ca vei fi coordonator in "lumea animalelor";

pentru aceasta ia legatura cu cei care semneaza articolul din 28 octombrie http://www.adoptiicaini.ro/vrei-sa-coordonezi-actiunile-campaniei-mergem-impreuna/ este o ACTIUNE la nivel national;

o zi buna!

Zaz spunea...

Bonjour,

je ne vois pas exactement de quoi il s'agit... un manteau pour chien ? Cela m'intéresse car nous avons une adorable petite chienne.

Zaz spunea...

Bonjour,

je ne vois pas bien de quoi il s'agit... un manteau pour chien ? Cela m'intéresse car nous avons une adorable petite chienne.

Carra spunea...

bonjour Zaz,

notre petite Titi a eu la mauvaise idee de manger un bout de caoutchouc qui s'est coince dans ses intestins.

il a fallu lui ouvrir le ventre pour deboucher tout ca et elle a du porter un gros pansement que nous avons recouvert avec cet emballage cadeaux ;-D qui est finalement une simple serviette de bain.

c'est temporaire et Titi malgre ses 7 ans est tres courageuse.