octombrie 10, 2010

Adoptie : 4 pui de pisica

Pisica-mama Maya este o pisica jucausa. Are un an si jumatate.
(sursa foto - protectoarea perso a Mayei)

Intr-o cutie ca aceasta, de o saptamana, Maya isi hraneste cei 4 pui. Maya intra si iese prin partea laterala a cutiei. Puii sunt foarte bine ingrijiti si supravegheati. (sursa foto - Wikipedia libera)- in pozele de mai jos se poate face cunostinta cu fiecare pui in parte - cu un click pe poza se obtine un ZOOM -
Atentiune lume: se vor da spre adoptie 4 pui de pisica. Adoptia puiului este gratuita.

http://va-invit-sa-cream-un-blog.blogspot.com/2010/10/adoptie-4-pui-de-pisica.html

noteaza in agenda - adoptiile in noiembrie!
.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Carra spunea...

mersi Vlad - as vrea sa stiu care este titlul articolului? cel de aici de pe blog si titlul emisiunii, eventual unde se poate asculta inregistrarea

exista o redifuzare?

in final de mesaj, va zic "spor la treaba"