aprilie 24, 2010

Evrika..! Writingitch..!

Am descoperit..! Setea de scriere..! Click si z00m pe foto..! LINK writingitch - "Am fost la olandeza. Am un accent de toata prastia. Saraca de mine! Profu ne-a recomandat niste cursuri de vara in Olanda. Dar nu cred ca pana atunci o sa reusesc sa prind destula olandeza incat sa incropez o conversatie, basca sa inteleg conferintele care o sa se tina in olandeza. I’ll skip them. Si-asa abia reusesc sa supravietuiesc cu banii pe care-i am, dara sa mai dau 650 de euro pe curs. Tot sper sa prind ceva loc de munca, dar pana acum doar dadeam cate-un ochi pe ejobs si cu asta basta. Trebuie sa fac eforturi ceva mai mari ca sa gasesc ceva. Aia de la Orange nu m-au sunat nici pana in zi de azi. Trebuie sa pun anunt in ziar ca tin ore de germana si engleza. Oh, ce viata poetica! Scriu, lenevesc, mai gatesc, mai fac curatenie, mai imi fac temele, merg la cursuri, ma intalnesc cu prieteni, ma mai duc la un film (gratis, logic), la un concert, la o expozitie. (...)"



"Calm, down, chill. S-ar putea sa ne uitam cu colega la Wuthering Heights. Yummy! Mi-a placut foarte tare romanul. Atat de tare incat mi-am facut licenta pe surorile Bronte. Acuma poate sa sara lumea pe mine: cine-s alea?? Dar eu le zic doar atat: cititi, fratilor! A fost fain sa fac licenta din Victorianism mai ales ca am avut un prof extra-super de treaba. Da, da, sunt literista. O sa ingros populatia saraca lipita pamantului care are un coeficient de inteligenta mult peste medie dar care nu are habar ce ar putea face cu el. Eh, nu, prostii! Sunt mai puternica de atat, sunt o luptatoare. Doara nu am iesit degeaba din atatea incurcaturi extrem de naspa. (...)"

.

2 comentarii:

Anonim spunea...

De curând, am auzit o frază extraordinară într-un film: "Învăţătura este singurul lucru pe care oamenii nu ţi-l pot lua." Indiferent ce ai face mai apoi cu acea cunoaştere, ea este un bun al tău!

Şi mie mi-a plăcut grozav "Wuthering Heights"! Mi se pare chiar adevărat, deloc fantastic! Asta poate şi pentru că uneori simt lumea invizibilă mai adevărată decât pe cea vizibilă:) Sunt şi eu o ciudată!:)

Bine te-am regăsit, dragă Carra! Nu ştiu dacă tu îţi mai aminteşti de mine. Aveam cândva un blog - "Child", şi mai demult, un altul, cu pseudonimul Soul.

Carra spunea...

Bonjour !