februarie 12, 2009

prietenii "Umbrelei verzi" si Orasul cel mai VERDE

Cadou pentru prietenii Umbrelei Verzi - Caricaturi ECO

acest cadou l-am primit de la Alina Bratu (Miercuri, 21 Ianuarie 2009) prin e-mail: multumesc Alina :-) pentru prezentarea cadoului verde: "Aurelian Iuliu Suta (aka SAI), caricaturist si prieten al Umbrelei Verzi, mi-a trimis pe email cateva desene din colectia ‘Re-mediu‘. Iata si mesajul lui:

Aurelian Iuliu SutaFaceti ce doriti cu ele, le puteti publica, multiplica, trimite oricui, oriunde in scopul…verde (gratis!). Sustin campania voastra si toate celelalte privind protectia mediului si fac oferta talentului meu in derularea unor eventuale proiecte cu implicarea creatorilor de umor. Umorul, prin natura sa educativa, poate contribui la indreptarea multor situatii anormale

Si cum ‘dar din dar se face Rai’, va impartasesc si eu desenele lui SAI. Le puteti publica pe blogul sau pe site-ul vostru. Umorul e intr-adevar o arma. Trageti si voi cu ea. Poate ii mai doborati pe cativa din cei care isi bat joc de mediul nostru inconjurator. Nu uitati insa de fair play si mentionati autorul lucrarilor - Aurelian Iulian Suta. Dati o tura si pe blogul lui, daca vreti sa-i multumiti."

Zis si facut, sunt publicate si ca mesajul sa fie complet asa cum anunta si titlul, va invit sa votati cu totii pentru orasul cel mai "verde" al Romaniei, concurs la care participa 26 de orase : http://www.umbrelaverde.ro/blog/voteaza-cel-mai-verde-oras-din-romania.html

In afara de aceste noutati ECO-umoristice si votul orasului cel mai verde care se finalizeaza pe data de 19 februarie, va anunt ca aceasta campanie evolueaza si isi asteapta voluntarii. Trebuie sa pastram Romania curata!

Sa pastram Romania curata!

2 comentarii:

Anonim spunea...

votat

Anonim spunea...

Orasul cel mai VERDE a fost ales Piatra Neamt :
http://www.umbrelaverde.ro/blog/castigator-la-categoria-cel-mai-verde-oras-este.html